Disclaimer

Disclaimer voor ZorgKieswijzer.nl

Algemeen

De informatie op deze website, ZorgKieswijzer.nl, is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Hoewel wij ons best doen om de informatie actueel en accuraat te houden, kunnen wij niet garanderen dat de verstrekte informatie altijd volledig, correct of up-to-date is. Het gebruik van de informatie op deze website is op eigen risico.

Geen medisch advies

ZorgKieswijzer.nl is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde zorgverlener voor medisch advies, diagnose of behandeling van specifieke gezondheidsproblemen. Het vertrouwen op de informatie op deze website zonder professioneel medisch advies is niet aanbevolen.

Aansprakelijkheid

ZorgKieswijzer.nl en de betrokken auteurs, redacteuren en beheerders aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor verlies of schade die voortvloeit uit het gebruik van deze website. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, directe, indirecte, speciale, incidentele of gevolgschade.

Externe links

Deze website bevat mogelijk links naar externe websites of bronnen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe websites en kunnen niet instaan voor de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of legitimiteit van de informatie op deze websites.

Wijzigingen

ZorgKieswijzer.nl behoudt zich het recht voor om de inhoud en functionaliteit van de website op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of bij te werken.

Intellectueel eigendom

Tenzij anders vermeld, zijn alle inhoud en materialen op deze website het intellectuele eigendom van ZorgKieswijzer.nl. Het kopiëren, reproduceren of verspreiden van deze inhoud zonder schriftelijke toestemming is verboden.

4.7/5 - (6 stemmen)
Scroll naar boven