Over ZorgKiesWijzer

Volledig onafhankelijk

Geïnspireerd door de politieke stemwijzer is ZorgKieswijzer.nl tot stand gekomen, met als voornaamste doel om meer inzicht te verschaffen in de wereld van zorgverzekeringen. Hoewel dit op het eerste gezicht eenvoudig lijkt, vormt het selecteren uit het overweldigende aanbod van verzekeraars, diverse dekkingen en polissen een complexe taak. Ons doel was dan ook om een overzichtelijke website te creëren waar alle zorgverzekeraars worden opgenomen en grondig worden vergeleken. Belangrijk is daarbij te vermelden dat wij volledig onafhankelijk zijn en geen invloed uitoefenen op hoe de zorgverzekeraars worden gepresenteerd op onze website.

Hoe werkt de vergelijker?

Als je de vergelijker opent en geen voorkeuren opgeeft, dan komt de zorgverzekering met de laagste premie bovenaan te staan. De vergelijking is standaard ingesteld met het wettelijk verplichte eigen risico. Om een goede vergelijking te kunnen maken, kun je voorkeuren aangeven met behulp van de filters aan de linkerkant. De premies worden dan automatisch berekend op basis van jouw voorkeuren. De resultaten worden standaard gesorteerd op de premiehoogte (van laag naar hoog). Let op: als je vóór 1 januari van het nieuwe jaar overstapt, zal je huidige zorgverzekering automatisch worden opgezegd. De nieuwe zorgverzekering gaat dan lopen per 1 januari. Je hebt met een overstap altijd recht op 14 dagen bedenktijd.

Hoeveel zorgverzekeringen kan ik met elkaar vergelijken?

In onze vergelijker kan je 3 zorgverzekeringen aanvinken om deze specifiek met elkaar te vergelijken. Zoek je een zorgverzekering met een vergelijkbare dekking als je huidige zorgverzekering? Selecteer dan je huidige zorgverzekering in onze vergelijker en kies vervolgens de zorgverzekering die je daarmee wil vergelijken.

Help ons delen:

Als je wilt kun je ons helpen door de website te delen met familie, vrienden of een eigen website.  Hiervoor kun je de volgende gegevens gebruiken.

Deel onze website:

				
					ZorgKieswijzer.nl

https://www.zorgkieswijzer.nl/
				
			
				
					Deel de website op je eigen website (code):

<a href="https://www.zorgkieswijzer.nl/" target="_blank">ZorgKieswijzer.nl - Zorgverzekeringen Vergelijken></a>
				
			

Ons logo mag je vrij gebruiken:

zorgkieswijzer zorgverzekeringen vergelijken
4.9/5 - (7 stemmen)
Scroll naar boven