Cadeau bij overstappen zorgverzekering

Bij enkele zorgverzekeraars of aanbieders van zorgverzekeringen ontvang je een cadeau bij het overstappen van de zorgverzekering. Mochten er verzekeraars zijn die een cadeau aanbieden, dan vind je ze hier terug.

Een bol cadeabon t.w.v. € 20,00 bij Overstappen. Bekijk de website voor meer informatie.
Overstapcadeau: 3 maanden sporten of een gratis Oral-B elektrische tandenborstel t.w.v. 39,99 euro!
Gratis Tandongevallen-verzekering € 10 voucher van Decathlon.
Bij United Consumers ontvang je € 40,00 tegoed voor in de Gezondshop.
Met de HEMA zorgverzekering ontvang je het hele jaar +10% korting in onze winkels en op hema.nl.

Zorgverzekering met Cadeau

Het kiezen van de juiste zorgverzekering is een belangrijke beslissing, en wat maakt die keuze nog specialer? Een cadeau! Zorgverzekeraars begrijpen dat en gebruiken verschillende aanlokkelijke acties om consumenten over de streep te trekken. Bij ZorgKieswijzer.nl hebben we de beste zorgverzekeraars voor 2024 geselecteerd die jou belonen met een welkomstcadeau wanneer je overstapt van zorgverzekeraar.

Waarom een Zorgverzekering met Cadeau?

Een zorgverzekering met een cadeau of actie maakt het kiezen van de juiste verzekering nog interessanter. De afgelopen jaren hebben we gezien dat meerdere zorgverzekeraars consumenten verwennen met extra’s. Het is een manier om jouw overstap naar een nieuwe zorgverzekering nog aantrekkelijker te maken.

Zorgverzekering met Cadeau in 2024

Voor het jaar 2024 hebben we grondig onderzoek gedaan en zijn we op zoek gegaan naar zorgverzekeraars die speciale welkomstcadeaus aanbieden bij het afsluiten van een zorgverzekering. Dit geldt uiteraard alleen wanneer je daadwerkelijk overstapt van zorgverzekeraar. Bij ZorgKieswijzer.nl ben je aan het juiste adres om deze cadeaus te ontdekken.

Pagina inhoud

4.8/5 - (6 stemmen)
Scroll naar boven