Ooglaseren Zorgverzekering 2024

Aanvullende verzekeringen kunnen kosten voor brillen en contactlenzen dekken. Dit kan variëren van de aanschaf van monturen en glazen tot regelmatige oogonderzoeken. Ooglaserchirurgie is een ingreep aan het oog met als doel de visuele zicht te verbeteren.

Basisverzekering vergoeding

Overweeg je ooglaserbehandelingen? De kosten worden alleen onder uitzonderlijke omstandigheden en bij medische indicatie vergoed vanuit de basisverzekering. Geen enkele verzekeraar dekt de kosten volledig. Voor de behandeling is het essentieel de voorwaarden bij de verzekeraar te verifiëren. Belangrijk: vergoeding is alleen van toepassing bij gecontracteerde zorginstellingen, waar de verzekeraar overeenkomsten mee heeft. Bij niet-gecontracteerde instellingen kan de dekking lager zijn.

Bereken de vergoeding

Navigeer hieronder naar de knop zorgverzekeringen vergelijken, en ga dan door naar het kopje ‘Aanvullende Dekkingen‘. Indien je daar Ooglaserbehandeling invoert verschijnt de specifieke dekking voor de vergelijking.

Ooglaservergoeding

Wat zijn de kosten voor een ooglaserbehandeling?

De prijs voor een ooglaserbehandeling varieert. De precieze kosten hangen af van de gebruikte lasermethode, de behandelaar en de complexiteit van de oogafwijking.
4.6/5 - (9 stemmen)
Scroll naar boven